Звернення "ветеранів" "ДНР": Скалічені найманці Путіна просять милостиню і скаржаться на життя (відео)

Сепаратисти заявили, що у них немає коштів для існування і попросили допомоги, щоб мати можливість лікуватися.

Скрін відео

Бойовики "ДНР" з позивними Бульба і Рись записали відеозвернення, в якому поскаржилися, що після поранень більше не можуть воювати і стали не потрібні своїм командирам. Сепаратисти заявили, що у них немає коштів для існування і попросили допомоги, щоб мати можливість лікуватися. Про "нещасних захисників русского мира" пише Четверта влада, зазначають Патріоти України.

Розповідаючи про свої "досягнення" під час війни в 2014 році, бойовик на прізвисько Бульба похвалився, що спалив будинок міської ради в Дзержинську (нині Торецьк) і таким чином "помстився за Одесу". За його словами, в пожежі нібито згоріли бійці ЗСУ, проте насправді в міській адміністрації Дзержинська загиблих не було.

Бойовик поскаржився, що воював в Дебальцевому, в боях отримав поранення і в підсумку виявився не потрібен сепаратистам.

"Після Дебальцева виявився не потрібен. Не потрібен тому, що немає здоров'я. Але мені дуже хочеться повернутися назад. Повернутися до своїх бойових товаришів, щоб продовжувати битися з київською хунтою. Хлопці, слов'яни, брати, хто скільки може, допоможіть фінансово. Лікування дороге"- попросив він.

Інший бойовик на прізвисько Рись додав: "Поки ми воювали там з моїм товаришем, ми були потрібні".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...