"Зверинец. Людей превратили в скот": Мережу шокувало святкування Дня рибалки в анексованій Керчі (відео)

До людей, які стояли на набережній, підплив човен з "Нептуном". Він махав рукою гостям заходу, в той час як молоді люди з човна жменями кидали цукерки в натовп, де так само перебували діти.

Скрін відео

У місті Керч в окупованому Росією Криму на День рибалки, який святкувався 9 липня, дітям кидали цукерки з човна. Відповідні фото опублікував блогер під ніком "Кримський бандерівець" на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

Як видно на кадрах відеозапису, до людей, які стояли на набережній, підплив човен, в якому знаходився переодягнений в Нептуна чоловік і ще кілька молодих людей. Він махав рукою гостям заходу, в той час як молоді люди жменями кидали цукерки в натовп, де так само перебували діти.

Користувачі іронічно коментують даний захід:

Поляки образилися на Jerry Heil та закликають не голосувати за Україну: Що сталося

середа, 8 травень 2024, 22:29

Поляків у соцмережах розгнівав світшот однієї з представниць України на Євробаченні Jerry Heil з написом Banderaciaga – вони навіть закликають не віддавати свої голоси за українських виконавиць. Про це йдеться у дописах користувачів X (колишній Twitter...

Постраждали багато людей: У Черкасах тролейбус наїхав на пішоходів (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 21:44

У Черкасах 8 травня сталася дорожньо-транспортна аварія. Там тролейбус не пропустив автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вдарився, перевернув авто і сам проїхав пів квартала по тротуару. Про це розповіли у поліції Черкаської обла...