"Звезды не было, будет "роза ветров": У Окупованому Луганську новорічну ялинку прикрасили символом НАТО (відео)

Як Новий рік зустрінеш, так і проведеш. Напевно, до "ЛНР" НАТО завітає у 2017-му.

Маноліс Півалов. Фото: соцмережі

"Мер" окупованого Луганська Маноліс Пілавов заявив, що зірку для міської ялинки придбати не змогли, тому увінчали верхівку "розою вітрів". Про це зокрема йшлося на черговому засідання "радміну "ЛНР", повідомляють Патріоти України.

Ватажок бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький зацікавився тим, яке обрали "навершиє" для новорічної міської ялинки. При чьому цього терміну не зрозумів жоден з присутніх. Віявилось, що він мав на увазі верхівку ялинки, або зірку. Пілавов відзвітував, що зірки цього року купити не вдалося, однак верхівку вирішили прикрасити символом "роза вітрів".

Примітно, що саме цей символ є на емблемі блоку НАТО, який так бояться і ненавидять на окупованій Луганщині. Крім того, відомо, що у давні часи його використовували пірати. А пізніше його облюбували кримінальні елементи, які стали використовувати "розу вітрів" у татуюваннях для визначення статусу поміж "блатних".

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...