Звідти ще ніхто не втікав: Пукача відправили в тюрму з кривавою історією

Винний у вбивстві Гонгадзе екс-генерал відбуватиме покарання на Тернопільщині у Чортківській колонії для бунтівників.

Олексій Пукач. Фото:vistidp.com

Екс-генерала міліції Олексія Пукача, якого визнали винним у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе, відправили в Чортківську колонію №26 на Тернопільщині, яка має криваву історію. Про це пише Сегодня, інформують Патріоти України.

"Пукача відправили спеціально подалі від столиці. Туди, де немає вируючої активності. Тим більше що з Чортківської тюрми ще ніхто не тікав. Багато здивовані тим, що його не відправили в спецв'язниці для засуджених правоохоронців в Чернігівську область, але там немає блоку для засуджених на довічне. Тому на найближчі роки Чортківська тюрма буде Пукачу будинком, але не виключено, що через кілька років його переведуть в іншу", - розповіли працівники в'язниці.

Адвокат Пукача Григорій Демиденко заявив, що його підопічний не думає про втечу і взяв з собою тільки молитовник.

Мер Чорткова Володимир Шматько, розповідаючи про колонію, нагадав про її страшне минуле.

"За часів СРСР співробітниками НКВС тут було закатовано сотні людей. Але поки що Пукач нам не доставив незручностей, про нього відгукуються, як про спокійного ув'язненого", - зазначив він.

Історична довідка про Чортківську в'язницю говорить, що її побудували спеціально для бунтарів, а в 1940-х тут відбували строки полонені німецькі фашисти.

На сьогоднішній день, кажуть в мерії, в колонії є деревообробне виробництво, яке виготовляє елементи для благоустрою міста. Також тут ще й розводять свиней.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...