Звонила Ира Билык: "Паша, это хитяра"... А українці не зрозуміли і хочуть позбавити Павла Зіброва звання Народного артиста (відео)

Петиція про позбавлення Павла Зіброва звання розміщена на офіційному сайті Президента України Петра Порошенка.

Павло Зібров знявся в гумористичному кліпі на пісню "Польська залізниця лова-лова". Скріншот.

Українського співака Павла Зіброва хочуть позбавити звання Народного артиста через те, що він знявся в гумористичному кліпі на пісню "Польська залізниця лова-лова". Відповідна петиція розміщена на офіційному сайті Президента України Петра Порошенка, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ініціаатором і автором петиції виступив Сергій Бойко. За його словами, участь Зіброва у виконанні композиції і зйомках кліпу несприятливо позначилася на іміджі України.

"За творчу діяльність, а саме виконання пісні і участь в зйомках відеокліпу" Польська Залізниця Лова-Лова", яка принижує почесне звання "Народний артист України", завдала шкоди іміджу України і дружнім відносинам між державами Україна і Польща, вимагаємо позбавити Зіброва Павла Миколайовича звання "Народний артист України", - сказано в тексті петиції.

Щоб петиція була задоволена, потрібно зібрати підписи 25 тис. осіб за 91 день. Станом на середину дня 29 квітня пропозицію підтримали лише 3 людини.

Нагадаємо, Павло Зібров у своєму новому кліпі попросив Польщу прийняти його на роботу в якості нового керівника транспортного відомства тому, що Київ призначив скандального співака-поляка Войцеха Балчуна керівником "Укрзалізниці".

Павло Зібров після виходу кліпу "Польська Залізниця Лова-Лова" отримав багато схвальних дзвінків від колег по цеху. "Вчера Лихута звонит: Паша, ни черта себе. Мы вкладываем такие деньги, а ты с ребятами почти бесплатно сделал и столько просмотров. Сегодня Ира Билык звонила: Паша, это хитяра. Басовская Валя, известный продюсер: Паша, ты должен эту песню на гастроли вести. Касса пойдет", - розповів співак журналістам.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...