"Звичайно, ми окупанти", - Олександр Розенбаум закликав росіян вибачитися і покаятися

Водночас російський бард вважає честю для себе як для "пристойної людини" перебування в "чорному списку" українсбкого Міністерства культури.

Олександр Розенбаум. Фото: zdorovieinfo.ru.

Російський шансоньє визнав росіян окупантами і закликав вибачитися перед країнами Балтії. Таку заяву він зробив в інтерв'ю виданню "Аргументи і факти", передають Патріоти України.

"Звичайно, ми окупанти Естонії, Латвії та Литви. Час був такий. І так склалося. Але потрібно вибачитися і покаятися", - заявив він.

Але в той же час, слідом за цією несподіваною заявою, співак різко висловився щодо України. "Сьогодні не бути в (українському) чорному списку пристойній людині просто непристойно", - сказав Розенбаум.

"Дорогі друзі, після Нюрнберзького трибуналу називати вулиці і проспекти іменами Бандери і Шухевича - це злочин. Для будь-якої пристойної і розумної країни це просто ганьба", - додав він.

Нагадаємо, Йосип Пригожин заявив, що ні він, ні його дружина співачка Валерія не підписували листи на підтримку окупації Криму.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...