Один танковий кидок до Петербургу: В Естонії побудували гігантську базу для підрозділів сил НАТО

Потужності розраховані на кратне збільшення числа військовослужбовців з інших держав Альянсу.

В Эстонии построили гигантскую базу для размещения сил НАТО

У найменшій балтійській республіці події приділяють велике значення, зазначають Патріоти України.

«Комплекс (на військовій базі НАТО в Тапа - ред.) Урочисто відкриє міністр оборони Юрі Луйк разом з представником Сил оборони Естонії і представником союзників. До комплексу входять 20 будівель та споруд, в тому числі три казарми, їдальня, навчальні приміщення і допоміжні будівлі. Площа комплексу складе 38 000 квадратних метрів », - йдеться в повідомленні.

Нові казарми побудовані виходячи з сучасних вимог і з урахуванням потреб сучасних солдатів. У кожній казармі - 300 спальних місць та 30 робочих місць. В одній з казарм знаходяться побутові та навчальні приміщення, а також кімнати для зберігання спорядження та його обслуговування.

Їдальня розташовується на площі 5500 квадратних метрів і є однією з найбільших в країнах Балтії. Вона здатна нагодувати в день 3200 чоловік.

Вартість робіт склала 43 млн євро. На базі в Тапа базуються, крім військовослужбовців Першої піхотної бригади Сил оборони Естонії, також бойова батальйонна група НАТО у складі 1200 осіб. До її складу входять солдати і офіцери з Великобританії і Франції.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...