Допоможіть врятувати: Рідні 23-річної дівчини попросили допомоги у боротьбі зі страшним діагнозом

У Галини Чух - гострий лімфобластний лейкоз і стан дівчини швидко погіршується.

Галина Чух потребує допомоги. Фото:http://podrobnosti.ua

23-річна Галина Чух з Вишгорода гостро потребує трансплантації кісткового мозку. У Галини страшний діагноз - гострий лімфобластний лейкоз і стан дівчини швидко погіршується. Про це пишуть Подробности, передають Патріоти України.

Юній українці зголосилися допомогти в Турецькій міжнародній клініці "МЕДІПОЛ мега", проте лікування настільки дороге, що сім'я Галини не в силах самостійно зібрати всю суму - 135 тисяч доларів.

У клініці готові провести HLA-типування пацієнтки і сім'ї для визначення наявності сумісного родинного донора. У разі ж несумісності з рідними, клініка буде звертатися до Європейського банку (Німеччина) для проведення неспорідненої трансплантації.

В Україні, на жаль, досі не створені умови для проведення подібних операцій. Тому сім'я змушена звернутися до іноземних фахівців заради порятунку Галини.

Всі, хто може хоч чимось допомогти, нижче реквізити для фінансової допомоги.

Давайте разом врятуємо життя людини!

Номер карти ПриватБанку мами Галини

5168757313461149 (Чух Марія Михайлівна).

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...