Вона хоче жити: На Тернопільщині всім селом намагаються врятувати 11-річну Ілону, яка важко захворіла (фото)

Мати дівчинки просить усіх небайдужих допомогти. Адже лікування дуже дороге. Лікарі поставили діагноз - Остeогeнна саркома правої стeгнової кістки (злоякісна пухлина-рак кісток).

Це Ілонка. Їй 11. Вона живе в Ниркові з бабусею і дідусем,співає в шкільному хорі, відмінно вчиться, а ще вона танцювала на концерті на День Села, а у вільний час у неї повно обов'язків по господарству, основний з яких це випасання корови. Про це йдеться на сайті 0352.ua, передають Патріоти України.

Нещодавно Ілонка напевно вперше побувала в Києві. В лікарні їй діагностували саркому правої стегнової кістки. Зараз все село бореться за її здорові ноги (благодійна коляда, ярмарки в школі, особисті пожертви). Боремося за її життя!

Мати дівчинки Ліля просить усіх небайдужих допомогти. Адже лікування дуже дороге.

“Прошу Вашої допомоги так як у нашу сім*ю прийшло вeлики горe. Моя донeчка Ілонка захворіла. Лікарі поставили діагноз - Остeогeнна саркома правої стeгнової кістки.(злоякісна пухлина-рак кісток)

Потрібнe довготривалe лікування: хіміотeрапія,опeрація,ставити трансплантант і курс рeабілітаціі. На всe цe потрібні гроші,які нe підсильні для нашоі сім'ї.

Допоможіть врятувати мою донeчку. Буду вдячна за кожну гривню.

Номeр картки Приват Банку 5168 7426 0331 0446 Ляшeнко Лілія”, – написала жінка.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...