Йдеться про життя багатьох героїв: Голова Держприкордонслужби просить для бійців спецзасоби проти лазерної зброї

Трьом українським прикордонникам, які отримали опіки очей у результаті використання російськими військовослужбовцями лазерної зброї, вдалося повернути лише бічний зір.

Ілюстрація:ua.korrespondent.net

Голова Держприкордонслужби Віктор Назаренко заявляє про необхідність взяття на озброєння захисних спецзасобів проти лазерної зброї, що застосовується бойовиками і російськими військовослужбовцями. Про це він повідомив в ефірі 5 каналу, інформують Патріоти України.

"Сьогодні я спілкувався з фахівцями... вже є розробки, спеціальні захисні окуляри, захисні пластинки на біноклі та приціли", - сказав він.

Назаренко наголосив, що Держприкордонслужба шукає можливість отримати на озброєння подібні спецзасоби.

Він нагадав, що 3 українським прикордонникам, які отримали опіки очей у результаті використання російськими військовослужбовцями лазерної зброї, вдалося повернути лише бічний зір.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...