Маленька Ліза хоче ходити! Донечці бійця АТО потрібна допомога (фото, документи)

У дитини ДЦП, на лікування потрібні гроші, яких у родини немає. Не будьмо байдужими!

Ліза Супрун. Фото: архів"Лист з надією про допомогу донечці нашого захисника! Доброго дня всім! У перших рядках свого листа я б хотіла подякувати всім чуйним і добросердечним людям, які допомогли нам.

Коли чоловік поїхав в зону АТО, а ми з донечкою залишилися самі, то наче час зупинився і руки опустилася боротися за здоров'я нашої маленької кровиночки. Але в той тяжкий момент Ви підтримали нас, і Ліза поїхала на курс лікування в Трускавець 22 лютого", - написала у редакцію Патріотів України мама дівчинки, Лідія Супрун. Наводимо текст листа:

"Після реабілітації Лізочка навчилася перевертатися з живота на спинку, і при підтримці стоїть і сидить.А в мене були сльози радості...ми цього чекали 4 роки. Щоб здобути нових результатів в боротьбі з ДЦП, ми записалися на повторний курс в клініку Інново в Львові, де після пробного курсу на початку лютого Ліза почала тримати голову.

Віримо і сподіваємося, що поки донька маленька, є всі шанси поставити її на ніжки, щоб вона була повноцінною людиною. Але самостійно ми не в змозі зібрати 15 400 грн.тому вимушені знову звернутися до Вас. Будь-ласка допоможіть нам зібрати кошти на лікування нашої єдиної дівчинки, бо лише з вашою підтримко та допомогою ми зможемо потрапити на лікування. Є велика віра в цю клініку, так як тут є костюм Аделлі для ходьби.Т ому просимо всіх,допоможіть поставити донечку на ніжки. Низький всім уклін і мирного неба над головою. Мама Лізи!"

ПриватБанк - 4149 4978 0123 9270 Супрун Лідія Іванівна

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...