Маленька Ліза хоче ходити! Донечці бійця АТО потрібна допомога (фото, документи)

Родина не може самостійно оплатити лікування дитини, отож звертається за допомогою до всіх небайдужих.

Ліза Супрун на реабілітації. Фото: архів"Доброго дня! Я щиро хочу подякувати всім, хто відгукнувся на наше прохання про допомогу для нашої донечки Лізочки. Завдяки вам наша донечка пройшла курс лікування в клініці Інново у Львові і здобула дуже хороший результат в боротьбі з діагнозом ДЦП", - написала у редакцію Патріотів України мама дівчинки, Лідія Супрун. Наводимо текст листа:

"У Лізи зміцнилася спинка, покращився контроль голови в різних положеннях. На реабілітації її навчили краще сидіти ,спиратися на ручки, з допомогою стояти на четвереньках. Ми дуже раді, що є покращення і Лізонька дуже старається, щоб самостійно сидіти і в майбутньому ходити.

Ми 8 серпня повинні їхати на чергову реабілітацію в міжнародну клініку відновного лікування професора Казявкіна, що у Трускавці, і тому знову звертаємося до всіх, хто може допомогти нам зібрати кошти на лікування донечки. Ми віримо в Лізочку і сподіваємося, що ви допоможете нам поставити її на ніжки.
Щиро будемо вдячні всім за будь-яку допомогу. Низький всім уклін, хай Господь береже всіх Вас".

ПриватБанк - 4149 4978 0123 9270 Супрун Лідія Іванівна


Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...