"Ми живемо. І боремося з усіх сил": Мережу зворушило послання мами онкохворого малюка

Платону Павловову лише чотири місяці, хлопчик дуже хоче жити, тому потребує підтримки.

Мама онкохворої дитини Анастасія Половова звернулася до мережі зі зворушливим вдячним посланням за акцію в підтримку її сина Платона, якому виповнилося чотири місяці. Вона опублікувала допис в своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Ще два місяці тому лікарі говорили, що шансів мало і давали лічені дні. Але ми живемо. І боремося з усіх сил. Така хвиля підтримки і віри не може просто пройти повз. Спасибі всім за участь в привітанні Платона з його міні днем народження" , - написала Половова.

Окремо мама подякувала організатору акції Дарині Беженар за ідею і втілення задумки.

"Спасибі всім, хто малював і творив красу. Весь світ з нами - значить ми переможемо однозначно. Свого часу, я вітала свою дитину з його датою і я впевнена, що четвірок в його дні народження ще буде і буде", - висловила надію Половова.

Пост мами Платона зворушив користувачів мережі, які залишили масу добрих коментарів на її сторінці.

"Рости великий, і здоровий, малюче!!!!! Нехай очі щастям світяться", "Ці очі підкорили моє серце! Всією душею і думками завжди з вами, і чекаємо хороших новин! Нехай все погане скоріше і назавжди залишиться позаду! Щасливої долі тобі, малюк!","Платошкін, найміцнішого здоров'я тобі малюк, щастя, везіння і удачі. Чудового тобі дня в колі сім'ї", - написали в мережі.

Реквізити для допомоги

4731 1856 0132 2446

Половова Анастасія

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...