Не будьмо байдужими: Донечці бійця АТО потрібна допомога (фото)

Батько дівчинки захищав Україну від російського агресора, а тепер разом із дружиною шукає кошти на лікування донечки.

Ліза Супун. Фото: архів

"Доброго дня, шановні патріоти! Вже багато з Вас знайомі з нашою донечкою Лізою. Їй вже 5 років, і все своє маленьке життя ми боремося за її перші кроки", - написала у редакцію Патріотів України мама дівчинки, Лідія Супрун. Наводимо текст листа:

"У Лізи діагноз ДЦП. Вона пройшла 9 курсів реабілітації в клініці відновного лікування, що у Трускавці і 3 курси в клініці Інново у Львові. За цей час вона досягла хороших результатів. Навчилася перевертатися, з допомогою сидіти та стояти.

Маленькими кроками ми прямуємо до нашої мети - ходити і бігати, як всі діти. Лізі було 23 серпня 5 років і один з меценатів подарував їй путівку на лікування в Трускавець! Але дорогу та проживання ми повинні оплатити самостійно, а це майже 5000 грн, яких наша родина на даний момент немає... Тому звертаємося до всіх не байдужих до чужого горя людей допомогти нам зібрати кошти на поїздку.

Ми будемо вдячні за будь яку допомогу кожному з Вас. Низький всім материнський уклін.

Карта ПриватБанку - 4149 4978 0123 9270 Супрун Лідія Іванівна (мама Лізи)


Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...