​Немає грошей - немає лікування: У госпіталі гроблять "безнадійного" бійця АТО, потрібна допомога

Нині чоловік не спроможний рухатися та підніматися, сам зробити нічого не може, всі емоції та слова виражає пронизливим криком.

Сергію потрібна допомога. Фото: ФБ

Бійцеві батальйону "Миротворець" Сергію Кушніру, який був учасником антитерористичної операції майже з самого її початку, потрібні гроші на лікування. Про це у Facebook написала волонтер Анна Гвоздяр, повідомляють Патріоти України.

Боєць разом зі своїм товаришем потрапили в ДТП 27 липня. Автомобіль, ймовірно, підірвався на фугасі. У Сергія - травма трахеї, ніг і рук, важка травма черепа, відсутня частина мозку, тоді як його друг відбувся лише легкою травмою руки і ноги. Нині чоловікові потрібна допомога. Наводимо повний текст посту без змін:

"Мабуть , мені просто не можна приходити в госпіталь... Прийшовши по особистим справам до лікаря, познайомилась з сім"єю Кушнірів, яка затримала мене на наступних пару годин.

Отож. Сергій Кушнір боєць батальйона "Миротворець". В АТО з 2014 року, майже з початку. Не всі міліціонери погані. 27 липня, в Джержинську сталося важке ДТП (рідні достеменно не знають, що саме сталося, але виглядає так, що машина підірвалась на фугасі), в машині знаходився Сергій з товаришом.

У товариша травма ноги та руки, а от Сергій дістав важку травму черепа (Ви не повірите, але шматок кістки й досі зберігається в Феофанії, і коли прийде час, його знову встановлять в голову), відсутня частина мозку, травма трахеї, ніг та рук.

40 довгих днів Сергій був у комі в Дніпопетровську. Талановитий рятівник Сергій Риженко зробив практично неможливе. Прийшовши до тями, говорив слова, писав сім"ї записки, був контактний. Потім Сергія перевели в Феофанію у Київ, де він стояв на ногах.

Після цього переведений в госпіталь МВД, оскільки саме під їх юрисдикцію підпадає батальйон "Миротворець". Там з Сергієм не робили нічого. Замість покращення отримали явний регрес.

Півтора тижні тому його доставили в неврологічне відділення Центрального Військового Госпіталя, де Сергій не лежить,тому що... кричить. Я вже зустріла Сергія такого: на візку, він не спроможний рухатися та підніматися, сам зробити нічого не може, всі емоції та слова виражає пронизливим криком. Але розуміє, дивиться на мене і слухає, хоче щось сказати,а виривається крик. Тому, щоб не заважати іншим пацієнтам, його перевели в відділення паліативної медицини- це хоспіс. Поряд красуня- дружина Марина і мужня мама Зоя Максимівна, які люблять Сергія понад усе і боряться за його одужання.

Травматологи ставлять невтішні діагнози щодо ніг та руки, проте я сама бачила, що він може ними рухати, проте чомусь (я не медик, і слова в епікризі досі для мене виглядають як китайська мова, але я можу надати детальну інформацію в приват) наші травматологи поки за нього не беруться.

Я бачила подібні випадки і знаю, що йому може бути краще!
Прошу всіх відгукнутися! Потрібні поради, консультації, медична допомога, а також фінансова.

Саме цікаве: за півтора тижні перебування Центральний Госпіталь видав мамі РАХУНОК ( як же ви дістали!) Фото додається. За утримання пораненого АТОшника мама має заплатити майже 4 тисячі гривень. Ліків теж немає.

Список виписаних медикаментів:
Гліотелін, кветірон, лірика, алмер, абікса

Номер карти Приват Кушнір Зої Максимівни ( мама)
5168 7553 8835 1823

Пишіть будь-ласка хто може допомогти з подальшим лікуванням Сергія Кушніра!"

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...