Потрібна допомога: Дочка бійця 24-ї бригади опинилася в реанімації після невдалої операції

Дівчина в дуже важкому стані, і все це через чужу недбалість.

У результаті невдало проведеної операції по видаленню апендикса 18-річна дочка бійця 24-ї окремої механізованої бригади Віталія Іванчика - Марія потрапила до реанімації. Сьогодні стан дівчини дуже важкий - потрібна допомога. Про це волонтер Емма Маєва повідомила на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Ніхто не міг подумати, що улюбленій донечці 18-річній Марічці під час операції з видалення апендициту занесуть інфекцію, яка знерухомить ніжки, буде набиратися гній в суглобах, нормально не зможуть функціонувати внутрішні органи, важко буде дихати ... Зараз дівчина в дуже важкому стані, тільки за останній час кілька разів реанімація, вже тиждень у відділенні детоксикації. І все це через чужу недбалість", - пише волонтер.

Родині сьогодні дуже складно. Батько Марічки - Віталій Іванчик проходить службу в 24-й окремій механізованій бригаді, мама і молодша сестра - інваліди другої групи по зору, бабуся після інсульту не ходить, мама Марії розривається на всі боки. Грошей в сім'ї немає. Витрат з горою - тільки на ліки щодня потрібні величезні суми грошей. Допомоги немає.

Допомогти Марії одужати можна, перевівши гроші на карту "Приватбанку" № 4149 4978 2334 4777

Іванчик Валентина (мама)

Дуже потрібні ліки:

Таблетки:

Медрол 16 мг - 1 уп.

Медрол 4 мг - 1 уп.

Ебрантил - 30 мг - 1 уп.

Ірбетан - 60 мг - 1 уп.

Метопролол - 50 мг - 1 уп

Еналаприл 20 - п'є весь час

Спіролактон 50 - 1 уп

Аспаркам - п'є весь час

Аскорутин - п'є весь час

Централ-б - п'є весь час

Лактовіт - 1 уп

Ампули:

ЦЕПІМ порошок для розчину / ін'єкцій - 14 флаконів

Реосорбілакт 200 мл - 14 шт

Гепарин - 14 шт.

Діксазон (або дексаметазон) - №10 - 2 уп.

Інше:

Рукавички 6,8 розміру стерильні

Серветки спиртові №100 - 1 уп.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...