Позивний "Лев" потребує допомоги: поранений білоруський доброволець не може разраховувати на українську державу

Маленька допомога краще, ніж велике співчуття.

Білоруський доброволець "Лев". Фото: соцмережі.

"Наш білоруський захисник і побратим Ігор «Лев» потребує термінової допомоги!", - користувач Від Гук виклав на своїй сторінці у "Фейсбук" фото білоруського добровольця та прохання про допомогу пораненому, передають Патріоти України.

28 грудня 2015 року має відбутися хірургічна операція по встановленню іпмлантанта в скалічену ногу «Лева». Цей імплантант коштує 10 тисяч гривень, але взяти їх нема де, бо він є іноземцем... Ця сума не є остаточною, але є терміново необхідною. Надалі Ігора чекає довгий і складний процес лікування і реабілітації.

Єдина надія – тільки на небайдужих українців, вдячних таким Героям, як Ігор! Якщо ми зможемо виділити зі своїх і так невеликих бюджетів хоча б по 10 гривень, то зможемо довести усім, що серед багатомільйонного народу знайшлася тисяча небайдужих патріотів. Краще маленька ДОПОМОГА, аніж ВЕЛИКЕ співчуття!!!

Також Герою потрібна наша молитва за вдалу операцію і скоріше одужання! Тих, хто зможе виділити декілька гривень на лікування нашого відданого Друга і Захисника, прошу надсилати кошти на картку:

№ 4149_4978_3490_6077 Приватбанку.
Отримувачем є лікар Стецик Володимир Ілліч.

Для тих, хто хоче сказати слова подяки і підтримки нашому «Леву», нагадую контактні телефони Воїна:

+38-096-470-72-88
+38-099-066-38-89

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...