У Києві відбудеться Бандерівський фестиваль, де збиратимуть гроші на лікування 21-річного бійця АТО (фото)

Артем зазнав поранення, переслідуючи ворожу ДРГ. Фестиваль на його підтримку пройде 1-2 жовтня у Голосіївському парку

Фото: "Бджола"У Києві в Голосіївському парку пройде фестиваль «Голосіївська Криївка», який має на меті збір коштів на лікування бійця 4-ї роти «Січ» 21-річного Артема Ільченка (позивний «Вульф»), який отримав тяжке поранення 5 вересня на фронті під Авдіївкою, переслідуючи ворожу ДРГ. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Громадське".

За словами одного з організаторів Руслана Андрійка, фестиваль проводиться уже вдруге: «Це – перший бандерівський фестиваль у Києві. Першого разу він проводився для популяризації правди про боротьбу УПА, також про сучасну російсько-українську війну, яка триває майже 100 років. Минулого року ми збирали кошти на допомогу українській армії».

Цьогоріч захід буде більш масштабним. Він пройде 1-2 жовтня у Голосіївському парку навпроти музею Рильського, неподалік метро «Голосіївська». Виступатимуть відомі музиканти, зокрема «Рутенія», «Друже музико» (Одеса), «Колір ночі», «Залізний хрест», «Вій», «Тінь Сонця», «Полікарп», «Хорея козацька», «Веремій», «Go-A», «Фліт».

Під час фесту організують малу просвітницьку та поетичну сцени. Крім того, пройде зустріч з учасниками Другої світової війни з УПА, зокрема з Орестом Васкулом, головою крайового братства воїнів УПА, і Теодором Дячуном.

Основною метою фестивалю стане цільовий збір коштів на лікування і реабілітацію бійця 4-ї роти «Січ» полку «Київ» Артема Ільченка. Під час переслідування сепаратистської ДРГ він підірвався на розтяжці, отримав багато поранень. Станом на 14 вересня Артем переніс уже три операції. Кожен зможе підтримати Артема і зробити благодійний внесок. Загалом потрібно зібрати близько 200 тисяч гривень.


Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...