"Жити хочеться, як ніколи раніше": Боєць АТО втратив зір, але не надію на краще майбутнє

Увесь час поруч з Олександром знаходиться дружина, відносини з якою вони офіційно оформили днями.

Олександр з дружиною. Фото: "Фейсбук".

Усіх небайдужих просять допомогти бійцеві полку спецпризначення Олександру, який втратив зір у зоні АТО, і його сім'ї - дружині і двом дітям. Про це на своїй сторінці на Facebook написала журналіст Алла Хоцянівська, передають Патріоти України.

"У березні чоловік підірвався на розтяжці в зоні АТО. Жоден лікар не давав шансів на життя, думали, буде овочем, серйозна черепно-мозкова травма, втратив частину ноги, повністю одне око, інше частково, він зовсім не бачить", - пише журналіст.

За її словами, весь час разом із бійцем проводить його дружина Олена. "Саша не втрачає надій, мріє, що, можливо, коли-небудь знову побачить, поки перебирає можливі варіанти заробітків - масажист, радіоведучій. Каже, коли є майбутнє, коли ти бачиш його, а поруч така дружина, жити хочеться як ніколи раніше", - пише Хоцянівська.

У четвер, 5 травня, вони одружилися. Оскільки Олександр був єдиним годувальником у родині, зараз їм доводиться нелегко. Усі, хто бажає допомогти, можуть перерахувати кошти на карту дружини Олександра.

5168 7572 8444 1203 - Болтвіна Олена.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...