100 днів без газировки: Хлопець влаштував незвичайний експеримент і показав результат (відео)

Він щодня публікував відеозвіти про боротьбу із залежністю.

Рохіт Ройгр з австралійського Мельбурна 100 днів не пив газованої воду і розповів на відео про те, як за цей час змінилося його самопочуття. Ролик з'явився на сторінці хлопця в соціальній мережі TikTok, передають Патріоти України.

На початку липня Ройгр публічно визнав, що зловживає енергетичними напоями та газованою водою, і пообіцяв позбутися цієї шкідливої звички. "Я випивав дві банки коли щодня і можу спустошити банку енергетичного напою всього за чотири секунди. Хоча лікарі настійно радили мені не робити цього", – розповідає австралієць.

Рохіт почав пити тільки корисні напої. Щоб точно не зірватися, він щодня публікував відеозвіти про боротьбу із залежністю.

За словами експериментатора, через дев'ять днів утримання від шкідливих напоїв у нього змінився колір обличчя і перестав боліти живіт. Ройгр став енергійнішим, зайнявся спортом і почав стежити за харчуванням.

У фіналі експерименту австралієць опублікував черговий ролик, в якому заявив, що вже 100 днів майже не п'є газовану воду і почувається набагато краще. "Ще я хочу схуднути. Обіцяю, що також документуватиму цей процес", – поділився планами хлопець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Група робітників опинилась під завалами: В Росії обвалився золотодобувний рудник (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:04

18 березня в Амурській області Росії обвалився золотодобувний рудник, під завалами опинились 13 осіб. Про обвал писали російські пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що сталося руйнування в Амурській області на золотодобувній шахті, інц...

"Гірський хребет з демонтованих будинків посеред міста": Як виглядає окупований Маріуполь на супутникових знімках

вівторок, 19 березень 2024, 12:55

У тимчасово окупованому Маріуполі російські загарбники звезли величезну купу будматеріалів з демонтованих будинків та утворили новий «гірський хребет» посеред міста. Про це повідомив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко у Телеграм, п...