"1+1" давно стали філією "Росія 1", недарма їх не торкнулися "санкції" проти їхнього співвласника Медведчука", - ветеран АТО

"На думку 1+1, "мовний принцип" призводить до розколу у суспільстві" (с). А тепер зверніть увагу скільки активістів голосно закричать про приниження нації, скільки націоналістів проведуть свої акції, скільки білих польт обуряться відмовою виконувати закон тощо - і зрозумієте, скільки з них діють не виключно за $$", - пише ветеран АТО та блогер Валерій Прозапас на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це ж не вкидувати срачі через побутову мову футболістів, і не свиней на Майдан возити - тут можна зачепити найбільшого спонсора цієї публіки, самого зрадника і колаборанта Коломойського, тому і помовкують в ганчірку всі ці колективні боцмани і фаріон.
Щодо самого "Г+Г", то вони давно стали філією "Росія 1", недарма їх не торкнулися "санкції" проти їхнього співвласника Медведчука - про що теж вся "патріотична" публіка радісно не згадує.
Дресироване ж населення переважно і не усвідомить, що його продовжуть оскотинювати за перевіреною технологією "Сватів". "Ідіть у сраку" (c), як казав на захист цього теле-непотрібу один з колишніх співробітників "1+1" - і українці покірно пішли".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...