47-ма мехбригада в ході наступу на Таврійському напрямку захопила російський Т-72Б3

47 окрема механізована бригада “Маґура” захопила під час наступу російський танк Т-72Б3 на Запоріжжі.

Відео із цим танком оприлюднив головний сержант 47 ОМБр Валерій Маркус.

Воїнам “Маґури” вдалось захопити російський Т-72Б3 зразка 2016 року. Судячи із зовнішнього вигляду машини, вона не має помітних ушкоджень, екіпаж просто покинув цю техніку.

Автор відео не називає місце захоплення російської бойової машини, проте відомо, що 47 ОМБр проводила низку наступальних дій у напрямку н.п. Роботине Запорізької області.

Захоплений танк – доволі розповсюджена у російських військах машина. За інформацією аналітиків Oryx, із початку повномасштабного вторгнення українським військовим вдалось знищити або ж захопити 218 танків цього типу.

Тижнем раніше на цьому ж напрямку українські військові розбили кілька російських Т-72Б3 під час невдалої спроби окупантів відбити захоплені позиції. Унаслідок українського вогню росіяни втратили 3 танки, ще три танки відступили.

Місце ураження російської бронетехніки неподалік села Роботине. Червень 2023

Т-72Б3 обр. 2016

Т-72Б3 зразка 2016 року – це основний бойовий танк РФ та одна із останніх модернізацій радянських Т-72Б. Він має низку покращень, серед яких підвищення захисту, вогневої потужності, а також мобільності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького