"А дехто дивувався, чому я проти українського громадянства для "хороших русскіх", - Оксана Забужко

"Щоб ви розуміли, на німецькомовному ринку Аркадій Бабченко - вже "український письменник". І його свіжовиданий щоденник впливова TagesAnzeiger рецензує під шапкою "українська література про війну" - поруч із щоденником Жадана й моєю "Найдовшою подорожжю", - пише письменниця Оксана Забужко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А дехто дивувався, чому я проти українського громадянства для "хороших русскіх". А я знай не перестаю дивуватись, як то люди сідають грати в шахи (політика - теж шахи!), не вміючи бачити хоча б на два ходи наперед.

Уточню: геть нічого не маю проти Бабченка, особисто він мені навіть у чомусь симпатичний (нас колись знайомили). Але технологію створення "підмінної України" - з рядженими "націоналістами", "рускоязичнимі бандеровцамі", "українським письменником Булгаковим" і т.п. підмінчатами, покликаними, в т.ч., говорити про Україну від нашого імені, в ГБ ніхто не скасовував. Є люди (на Заході в т.ч.), які на тому спеціалізуються. Як було сказано в Ліни Костенко, "І непомітно вийме вас - із вас. /Залишиться одна лиш оболонка" (с) - це, власне, опис цієї гебешної технології "зозулиного яйця" в застосунку до людини, тільки тепер прийом відмасштабовано на цілу країну.

Будьмо уважні (с). Будьмо дуже, дуже уважні: цю війну самими тільки бомбами виграти неможливо: це війна цііностей, а значить, більшою мірою, ніж будь-коли в історії, - слів і сенсів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...