А Франциск про це вже знає? У Росії заявили, що Папа Римський може зустрітись з патріархом Кирилом в аеропорту

У Росії заявили, що Папа Римський може зустрітись з патріархом Кирилом в аеропорту Москви, мовляв "це буде нейтральна зона". Про це пишуть російські пропагандисти, передають Патріоти України.

Керівник всесвітньої спілки старовірів Леонід Севастьянов заявив, що Папа Римський може зустрітись з патріархом Кирилом в аеропорту Москви. Мовляв, там на дозаправку зупинятиметься борт понтифіка під час візиту до Монголії.

У РФ заявили, що зустріч Папи Франциска з Кирилом може відбутись в аеропорту, оскільки це нейтральна зона і у противників візиту понтифіка так не виникне жодних претензій. Додамо, що візит Папи до Монголії запланований на 31 серпня - 4 вересня.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"ЗСУ ще можуть відстояти Вугледар": Німецький аналітик назвав головну умову

неділя, 29 вересень 2024, 19:53

Сили ЗСУ продовжують битву за місто Вугледар у Волноваському районі Донецької області, однак ситуація близька до того, що російські окупанти можуть перерізати логістичні маршрути. Таку думку висловив експерт з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке, пере...

Російські окупанти зайняли Маринівку та просунулися біля Новогродівки — DeepState

неділя, 29 вересень 2024, 19:41

Російські війська у Донецькій області окупували Маринівку та просунулись біля Новогродівки. Про це повідомляється в Telegram-каналі аналітичного порталу DeepState, передають Патріоти України.