"А тут у нас найкрасивіша білизна": Леся Нікітюк "засвітила" форми у спокусливому пеньюарі (фото)

Українська блогерка та ведуча Леся Нікітюк позагравала з фанами. Вона показала декілька фото, на яких "засвітила" форми у спокусливому пеньюарі. Нікітюк розмістила колаж з пікантними світлинами у себе в Stories, передають Патріоти України.

На них ведуча позує у рожевій білизні, біля квітів. Свій "ранковий" образ вона доповнила біло-рожевим халатиком. Відомо, що такий пеньюар коштує приблизно 4 тисячі гривень.

Ведуча слідкує за фігурою та не приховує свої форми. Нікітюк може похвалитися стрункими ніжками та підтягнутим тілом.

Днем раніше ведуча вразила фанів ще одним відвертим "луком". Тоді вона позувала у ресторані. Для прогулянки Нікітюк обрала провокаційну кофтинку з прозорою тканиною.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Усі біжать у Zara, а я підтримую український мас-маркет": Джамала розсекретила вартість свого образу

субота, 18 травень 2024, 13:29

Співачка Джамала стала героїнею рубрики Скільки коштує Look?. Блогер Ніколас Карма зустрівся з переможницею Євробачення 2016 на зйомках шоу 20:23 Жені Яновича, повідомляють Патріоти України. Джамала, яка незабаром втретє стане мамою, розповіла, що акти...

Окупанти в Вовчанську застрелили інваліда, який не міг ходити (відео)

субота, 18 травень 2024, 13:14

Прокуратура Харківської області повідомила в Telegram 17 травня, що відкрила кримінальне провадження за фактом розстрілу окупантами особи з інвалідністю у прикордонному Вовчанську. Про те, що росіяни розстріляли чоловіка в інвалідному візку в окуповані...