"А ти б покохав мене до пластики?": Блогерка Шаманська розповіла, як ексчоловік Ханумак образив її через зовнішність

Блогерка і ведуча проєкту Офісу Володимира Зеленського Аліна Шаманська зробила не одну пластичну операцію, аби досягти бажаної зовнішності. Одна з них – ринопластика. Форму носа інфлюенсерка змінила ще до знайомства з Русланом Ханумаком, з яким нещодавно офіційно розлучилася, нагадують Патріоти України.

В YouTube-проєкті "ебаут" ведуча згадала, як під час стосунків з коміком показала йому свою фотографію до ринопластики, на яку той відреагував образливою фразою.

"Мій колишній чоловік сказав: "Якби ми з тобою познайомилися до твоєї ринопластики, то навряд чи у нас щось вийшло б". Я дуже сподіваюся, він взагалі гуморист, що це був гумор", - зазначила вона.

"Я йому показала фото "до" і запитала: "А ти був би зі мною, покохав би мене?", - згадала Шаманська ту розмову з ексом. - Це дуже жорстоко".

Окрім ринопластики Шаманська зробила блефаропластику нижньої повіки (хірургічна корекція зони навколо очей), маммопластику (збільшення грудей), хейлопластику (пластична операція на губах і в області біля них) і видалила грудки Біша ("пакети" з жировою тканиною в області щік). Також блогерка надала своїм губам об'єму за допомогою ін'єкцій філерами.

Нагадаємо, Шаманська і Ханумак познайомилися у 2016 році, через рік вони одружилися, а через місяць народився їхній первісток - син Артур. У січні 2023 року Аліна оголосила про розлучення з Русланом, проте офіційно шлюб було розірвано лише у березні 2024-го.

У травні цього року колишній актор Студії "Квартал 95" втік з України у США, а його колишня обраниця стала амбасадоркою президентського конгресу і ведучою проєкту "Діалоги сили", в якому бере інтерв'ю у мерів та керівників обласних військових адміністрацій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Схоже, у США й Німеччині хочуть повторити невдалий український експеримент і "зазирнути в очі Путіну", - політолог

понеділок, 7 жовтень 2024, 15:53

"Останні публікації в західних медіа про нібито домовленість України із Заходом поставити війну на паузу ціною тимчасової відмови від окупованих українських територій на користь Росії виглядають як сценарій-пропозиція, адресовані в першу чергу не нам, ...

"З днем народження, Путін!": Хакери позбавили росіян онлайн-мовлення ВДТРК (фото, відео)

понеділок, 7 жовтень 2024, 15:30

У понеділок вранці, 7 жовтня, російський пропагандистський холдинг ВДТРК зазнав безпрецедентної кібератаки, інформують Патріоти України. Як повідомляє Агентство, відповідальність за злом серверів взяло на себе проукраїнське хакерське угруповання Sudo r...