"Американець був у курсі": З Карлсоном спілкувався двійник Путіна, - аналітик

Історик, політичний аналітик Валерій Соловій впевнений, що ініціатором інтерв'ю, яке президент РФ Володимир Путін дав американському журналісту Такеру Карлсону, була російська сторона, передають Патріоти України.

При цьому Карлсон отримав за це великий гонорар, достатній, щоб "забути про честь, гідність і журналістську етику". "Заплатили, за будь-якими мірками, колосальний гонорар...", - сказав аналітик.

Він також вважає, що інтерв'ю було записано двічі. Перший раз, як вважає фахівець, інтерв'ю давав двійник Путіна. Воно було записано в більш вільній манері, властивій Карлсону. Але інтерв'юйований кілька разів "проколовся" - було очевидно, що це - не президент РФ, і це відразу ж зрозумів сам Карлсон. Тоді куратори цього інтерв'ю вирішили, що воно не годиться, так як "таємниця Полішинеля" про двійників Путіна відразу ж зганьбить Кремль на весь світ.

"Тому інтерв'ю записали вдруге в більш стриманій і нудній манері", - сказав Соловей. Він підкреслив, що його припущення підтверджує реакція Карлсона на питання про те, чи впевнений він, що спілкувався не з Путіним. Як зазначає аналітик, маніпулятор відмовився від будь-яких коментарів, тому що знав, що говорив саме з двійником.

"Це - спецоперація Кремля в рамках гібридної війни, але потрібний ефект серед істеблішменту Заходу не був отриманий, наскільки мені відомо", - додав Соловей.

Він пояснив, що ключовою аудиторією цього інтерв'ю Кремль бачив саме істеблішмент, який в результаті не дуже зрозумів, що "йому направили". Більш того, висловив різке неприйняття і дав зрозуміти, що аж ніяк не готовий протягнути Москві "руку допомоги". Тому в Кремлі ефект від цього інтерв'ю оцінюють як негативний. І це, незважаючи на велику кількість переглядів. За словами аналітика, півгодинна історична лекція, яка зайняла левову частку всього спілкування Карлсона з Путіним, абсолютно незрозуміла для звичайної західної аудиторії. Плюс зіпсував ефект абсолютно неприйнятний "захІд" інтерв'юйованого про Другу світову війну, зокрема, про те, що Польща "сама спровокувала" Німеччину на напад в 1939 році.

"З точки зору піару так інтерв'ю не можна було вибудовувати. Але у його організаторів не було виходу, а двійник не дуже добре мислить, міг просто завчити. Було зрозуміло, що він завчив історичний екскурс і повинен був його повністю показати, інакше б він збився. Так буває зі старанними, але тупими учнями – вони щось заучують, але якщо зупинити питанням - все, хана... Так було і з Євгеном Васильовичем – це ім'я по батькові двійника Путіна, який старанно, але не завжди вдало грає роль президента", - сказав Соловій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 травня. Чоловікам цього дня варто бути обережними з жінками. І не плануйте весілля

середа, 8 травень 2024, 7:05

Православна церква України 8 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола і євангеліста Іоанна Богослова і преподобного Арсенія Великого. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостола і євангеліста Марка. У ґ свято 8 травня наші предки сіял...

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...