Ані Лорак залишилася без заробітку в Росії, - ЗМІ

Коли в 2022 році почалася повномасштабна війна, співачка Ані Лорак родом з України виїхала до Європи. Потім вона повернулася до Москви, де жила останні роки, і заявила про продовження своєї кар'єри, передають Патріоти України.

На осінь 2022 року у артистки була підготовлена концертна програма "The Best", з якою вона планувала виступати в Німеччині та Чехії. Варто відзначити, що в афіші вона представила себе як "найтитулованішу співачку України", приховавши той факт, що вона давним-давно втекла в Росію.

Квитки на тур коштували в середньому близько 100 євро, але зали були заповнені лише на 30-50%. У деяких містах активісти виходили на протести і закликали до бунту в соцмережах, оскільки Лорак - українська зрадниця, і не повинна представлятися громадянкою України.

"Тур по Європі скасували. Лорак втратила гроші. Продовжувала працювати "заказники" в Росії, проте попит впав; випускала пісні", - пишуть росЗМІ.

Зараз пропагандистське видання "kp" повідомило, що через це артистка в Росії почала втрачати величезні гроші, що триває досі. Варто зазначити, що нещодавно анонсований тур Лорак по Росії теж почали скасовувати в багатьох містах через чутки про те, що прибуток від них вона нібито направить на допомогу ЗСУ.

Лорак спробувала виправдатися, зробивши пост про те, що вона нібито несе мир, і якщо допомагає, то тільки гуманітарним місіям, але довіра росіян до неї вже похитнулося.

Пропагандисти пишуть, що зараз Ані живе разом зі своїм новим коханим Ісааком. Вони вже кілька разів переїжджали, оскільки він веде духовні практики та організовує реколекції в різних країнах. Саме його дохід - це зараз основне джерело грошей в сім'ї зрадниці. Також допомагають "підтримувати штани" її заощадження, але і їм рано чи пізно настане кінець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...