"Ані шоломів, ані бронежилетів": Чому Зеленський зі "слугами" впродовж 2,5 років провалювали закупівлю захисних обладунків для бійців, котрих нема чим тепер прикрити, - розслідування (відео)

Зеленський без броніка та каски найбільших ступенів захисту не залишиться

Востаннє українська армія централізовано закуповувала балістичні шоломи для солдатів три роки тому, у січні 2019 року. Бронежилети купували приблизно тоді ж. Про це йдеться у сюжеті Watchdogs.Розслідування, зазначають Патріоти України.

"Вдягнені, вмотивовані, нагодовані та озброєні солдати - запорука обороноздатності держави. Але чому влада згадує про це тоді, коли ворог всерйоз брязкає зброєю попід кордонами?", - йдеться у сюжеті.

"Ані шоломів, ані бронежилетів, Міноборони припинило закупляти навіть найнеобхідніше...Хто присів на потоки з харчуванням для військових?", - порушують питання журналісти-розслідувачі.

Джерело: https://censor.net/ua/v3314398

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...