"Ані шоломів, ані бронежилетів": Чому Зеленський зі "слугами" впродовж 2,5 років провалювали закупівлю захисних обладунків для бійців, котрих нема чим тепер прикрити, - розслідування (відео)

Зеленський без броніка та каски найбільших ступенів захисту не залишиться

Востаннє українська армія централізовано закуповувала балістичні шоломи для солдатів три роки тому, у січні 2019 року. Бронежилети купували приблизно тоді ж. Про це йдеться у сюжеті Watchdogs.Розслідування, зазначають Патріоти України.

"Вдягнені, вмотивовані, нагодовані та озброєні солдати - запорука обороноздатності держави. Але чому влада згадує про це тоді, коли ворог всерйоз брязкає зброєю попід кордонами?", - йдеться у сюжеті.

"Ані шоломів, ані бронежилетів, Міноборони припинило закупляти навіть найнеобхідніше...Хто присів на потоки з харчуванням для військових?", - порушують питання журналісти-розслідувачі.

Джерело: https://censor.net/ua/v3314398

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...