Арахамія, Безугла та інші хламідії: Про що свідчить їхня активізація, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

"Дещо про стрімку активізацію Безуглої, Арахамії та інших хламідій. На другому році повномасштабної війни стало чітко видно, що нинішня команда влади - нефахова і зуміла про*рати усі політичні здобутки і шанси як у внутрішній політиці, так і у зовнішній", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це намагання скинути відповідальність за свої провали - тому і з'являються в один вечір заяви про спробу перекинути відповідальність на цивільних через референдум, а другого вечора - наша локальна "Людмила Ивановна Барилко" вимагає звільнення головнокомандувача ЗСУ Залужного. Це намагання перекинути власні провали на "не таких військових". Які теж, певно, кляті "руки Кремля", "наративи ФСБ", "порохо-путіністи" і "помилка Майдану 2014".

Команда влади регулярно і наполегливо вимірює, хто користується попитом тут і за кордоном. І стабільно пальму першості тримає ЗСУ. Однак замість цього нам пропонують якогось Єрмака, якісь таблоїди з брудом на майданівців і військових - і тому не варто дивуватись, що десь скепсис щодо України зросте. І буде наростати. Ніхто не хоче Орбана 2.0 на великій і проблемній території.

Замість того, аби вигрібати з критичної ситуації і рятувати державу від знищення, а народ від геноциду і планувати щось далі за крадіжку вина із бару Кирила Тимошенка - нам пропонують злоє*учу мишину возню. І ця возня вдарить саме по Зеленському. Бо саме з нього питатимуть, а що там Маріуполь, що там Мелітополь, що там обіцяні шашлики в Криму і "фортеця Бахмут".

Чи чекатимуть нас складні переговори з РФ? Так. Вони будуть неприємні, й треба уже готуватись до нової фази війни. А не розказувати, що у нас є "план оборонних укріплень" на другому році повномасштабної війни. Просто плану мало, враховуючи як закопуються окупанти. Планами війни - а саме матеріальною логістикою – має займатись уряд. Але всі розуміють, що Шмигаль у нас суто для галочки. Натомість у нас економічними процесами займаються шурми, гетьманцеви і Татаров.

Я вважаю великою трагедію те, що наш Комітет оборони і нацбезпеки представляють Арахамія і Безугла. Перше цілком ймовірно могло поставити підпис у Стамбулі, де РФ пропонувала денацифікувати Україну, урізати армію і зафіксувати "нейтральність" - читай, зробити політичну смерть. Повільне гниття зі смородом гангрени. А по рудій давно плаче спеціальний заклад допомоги для душевнохворих.

Зеленському і його команді нема з чим іти на вибори. Нема персональних здобутків, перемог, є понівечена війною країна і купа серйозних питань. Тому є спроба підміни. І намагання виставити ідіотами поганий народ і "жахливі" ЗСУ.

До речі, про плани перемоги на 2024-й. А де наш верховний головнокомандувач? Чим він так зайнятий, що не може представити той самий унікальний і героїчний план?

P.S. Закупівлями турнікетів, трусів, снарядів і так далі у нас має займатись Міноборони. Для того тамтешні дармоїди і існують. Сорі, але явно не Генштаб має сидіти і додавати це в таблиці ексель".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...