Арестович - технічний кандидат на виборах для Зеленського, - політолог

Президент Володимир Зеленський зважує всі «за» і «проти» проведення президентських виборів навесні наступного року, підтвердив чутки міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. Незадовго до цього колишній радник Офісу президента Олексій Арестович заяввив, що він іде у президенти. Політтехнолог Борис Тізенгаузен вважає хибною думку, що Арестович — проєкт Банкової. А от інсайдери політолога Миколи Давидюка переконують, що «актор-розвідник» насправді є технічним кандидатом для чинного глави держави на майбутніх президентських виборах, передають Патріоти України.

Підтверджуються інсайди [про вибори] тим, про що сказав Кулеба: президент думає над початком виборчої кампанії. І у березні [2024 року] хоче перебратися ще на п’ять років.

Питання до юристів-конституціоналістів: чи треба ці вибори проводити, чи не треба? Соціологи дали відповідь. Я бачив мінімум три соціології - відкриті і закриті: від 67% до 87% людей не хочуть виборів.

Люди хочуть перемоги, а не виборів. Бо вибори — це свято демократії, але нам зараз не до святкування.

Перше свято, яке буде в Україні - це свято Дня перемоги. Або смерті [російського диктатора] Путіна і на наступний день — перемоги. Але це точно не буде свято демократії і дня виборів.

Наше завдання зараз — знищувати ворога, а не думати, як переобратися. Бо по завершенню війни, навіть якщо хтось перебирається, він втрачає легітимність. Бо скажуть: «Стільки людей не могло піти на вибори!»

З технічним кандидатом — актором-розвідником — можна піти в кампанію. Але чи населення буде сприймати цього технічного кандидата як реального? Навіть попри те, що він з штанів зараз вилазить, щоб атакувати [Офіс президента], щоб здаватися іншим, по сто інтерв'ю [дає] російським «медузам» (у Медузі позиціонують себе як незалежне російське видання — ред.).

Але ж це ж нарочито видно: це в один день стартувало і набирає просто обертів.

Але обидва ці кандидати — актори. Тому ми розуміємо, що гра розкішна. Я б сам, насправді, навіть повірив би, що вони не в одному човні пливуть.

Але є політичні інсайди з їхньої політичної команди, які говорять трошки про інше. Що це той кандидат, який має трофейно програти в першому турі.

Ось такий технічний кандидат. Зараз [він] в Польщі, робить заяви німецьким ЗМІ, які потім призводять до падіння отримання нашими емігрантами допомоги, отримання нами зброї і будь-чого іншого.

Нащо це робити? Це проти нас грає. Тому зараз треба забути про вибори. Зараз треба думати, як рятувати державу, а не своє політичне майбутнє.

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...