Астролог назвав головних щасливчиків і невдах травня за знаком Зодіаку

Весна з самого початку здалася зодіакальним представникам складним періодом, тому що коронавірус призвів до карантину та безробіття. Але, можливо, в останній місяць все зміниться. Гороскоп від Павла Глоби розповість, чого чекати від травня 2020 року, передають Патріоти України.

Овен

Астропрогноз попереджає про те, що протягом усього місяця ви будете занурені в роботу з мінімальною кількістю вільного часу. Але вам дійсно варто викладатися і намагатися, тому що зможете за З0 днів повністю змінити життя в кращу сторону.

Телець

У Тільця є всі шанси отримати нову посаду, збільшити прибуток і досягти успіху в особистому житті. Але для цього вам потрібно проявити амбіційність та ентузіазм. Не бійтеся експериментувати, шукати нову роботу або пробувати сили в новій сфері діяльності.

Близнюки

Перші тижні травня знаку зодіаку Близнюки можуть видатися справжньою чорною смугою, але поступово все налагодиться. Гороскоп підсилить вашу інтуїцію, яка допоможе прийняти правильні доленосні рішення і допоможе в складній ситуації.

Рак

У Рака в травні виникне сильне бажання сховатися від зовнішнього світу і не висовуватися. Гороскоп каже, що це захисна реакція на стрес. Можете дозволити собі трохи посидіти в затишному коконі, але потім доведеться адаптуватися до нових умов і діяти.

Лев

B кінці весни у Лева може виникнути сильне бажання кардинально трансформувати життя. Ви мрієте поліпшити всі сфери і досягти неймовірного успіху. При цьому категорично заборонено поспішати, інакше допустіть фатальну помилку і все зіпсуєте.

Діва

Для знака зодіаку Діва травень – дуже перспективний і продуктивний місяць. Обставини будуть підлаштовуватися під ваші потреби та бажання, тому гороскоп пропонує піднімати планку і мріяти по-крупному. Не забувайте приділяти час сім'ї і коханій людині.

Терези

B останній весняний місяць у Терезів є шанс домогтися успіху за рахунок грамотного чергування якісного відпочинку та продуктивної праці. Але ви все зіпсуєте, якщо піддастеся перепадів настрою і перестанете контролювати емоції.

Скорпіон

Травень сподобається Скорпіону більше, ніж квітень. Ви набагато швидше справляєтеся з перешкодами і труднощами, а Всесвіт почне підкидати вигідні можливості. Велика ймовірність знайти додаткове джерело доходу.

Стрілець

Гороскоп радить Стрільцеві проявити ініціативу і бути активним протягом всього останнього місяця весни. Деколи буде досить складно рухатися вперед, але нагорода окупить всі зусилля. Будьте стриманими в сім'ї, інакше є ризик серйозно посваритися з близькими.

Козеріг

Знак зодіаку Козеріг ризикує розпочати місяць з негативного настрою. Вам здається, що все робиться даремно, і ви не рухаєтеся вперед. Проте час покаже, що зодіакальний представник помилявся. Тому вам потрібно продовжувати дотримуватися обраного темпу на роботі. А ось в особистому житті потрібно бути м'якше.

Водолій

Водолій також не особливо сильно зрадіє травня, тому що за квітень встиг накопичити занадто багато невдоволень і злості. Ви роздратовані з-за того, що втомилися. Тому вам потрібно влаштувати собі перепочинок і повноцінно відпочити.

Риби Для знака зодіаку Риби травень стане періодом внутрішніх трансформацій. Річ у тому, що про себе нагадають давні проблеми, страхи і сумніви, від яких ви так довго намагалися втекти. B кінці весни гороскоп радить розібратися з невирішеними питаннями, адже вони заважають вам повноцінно використовувати внутрішній потенціал.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...