Авдіївка з трьох сторін фактично в напівоточенні, - речник 110-ї ОМБР

Авдіївка з трьох сторін фактично в напівоточенні, а росіяни влаштовують «гру на живця», щоб виявити артилерію. Про це заявив речник 110 окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка Антон Коцуконь у середу, 8 листопада, передають Патріоти України.

«Місто з трьох сторін фактично в напіоточенні. З трьох сторін вони (росіяни — ред) можуть туди накидати усім чим можна — вони щодня це роблять. Місто зараз справляє моторошне враження, воно під нуль знищене», — він в ефірі телемарафону.

За словами військового, атаки окупантів точкові, але щоденні. «Найперше про безперервність боїв: вони відбуваються щодня, щодня росіяни намагаються ходити в штурми, здебільшого піхотою. Це не відбувається на кожну нашу позицію на всьому Авдіївському напрямку. Вони то там, то там ходять і не на кожну позицію щодня. Вони точково намагаються ходити в атаки», — сказав він.

Коцуконь зазначив, що отримавши сильно по зубах, росіяни перегруповуються. «Ми спостерігаємо, що вони накопичують свої резерви близько 40 тисяч особового складу, накопичують БК усіх калібрів і пока не видно, щоб росіяни відмовились від планів оточити Авдіївку», — сказав він.

Речник розповів, що останнім часом росіяни кидають в атаку невеликі підрозділи — 10−20 людей, ЗСУ їх виявляють, а після цього їх починає «розбирати» наша артилерія. «Для чого вони це роблять? Коли ця штурмова група йде, вони підіймають величезну кількість своїх БПЛА…і в той момент, коли наша артилерія розбирає цю піхоту, вони намагаються виявити нашу артилерію», — сказав він, додавши, що це «така собі гра на живця».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...