Аж хати трусило в селах навколо: В окупованому Бердянську прогриміли потужні вибухи

Ввечері 25 травня 2023 року в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області прогриміли потужні вибухи. Місцеві мешканці повідомляють про декілька "прильотів". Відео "бавовни" публікують місцеві Телеграм-канали, передають Патріоти України.

Зазначається, що в тому напрямку промчали машини швидкої допомоги. "Бердянці повідомляють про звуки детонації! Також промчали машини швидкої допомоги! Вибухи були і біля села Осипенко. Принаймі місцеві чули дуже гучні звуки та трусило хати! Попередньо прильотів було декілька! Найгучніше було у районах: АКЗ (територія Азовкабель), Порт, Азмол (територія заводу)", – повідомляє канал "БердянсЬк Сьогодні".

Водночас Телеграм-канал "Гнила черешня" повідомляє про ураження складу БК, складу паливно-мастильних матеріалів, а також місця розташування окупантів. Крім того, зафіксовано рух трьох ЗРК "Панцир" в напрямку виїзду з міста.

Вибухи підтвердили і в Бердянській міській військовій адміністрації. Повідомляється, що "окупанти не дорахувалися установок С-300". При цьому окупанти заявляють про збиття трьох ракет. Їх нібито перхопив ЗРК "Панцир".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...