Байден сплутав всі карти Китаю. Провокація ХАМАС ще більше підштовхнула золотий мільярд до обʼєднання, - Володимир Омелян

Байден щодня посилає країнам, які набралися нахабства кинути виклик США, простий меседж: «охолоньте, інакше я вас знищу»

Ще ніхто не скинув маски, але реверансів стає все менше.

У день зустрічі Сі зі своїми васалами прозвучав салют Atacms по російським базам на окупованій території. Причому, списані ракети базової дальності 100 миль, а не те, на що насправді спроможні США зараз.

Сі, мабуть, сьогодні самотньо. З одного боку, він влаштував проблему в Європі, підірвав Ізраїль, палає Африка. А з іншого боку, де ці всі друзі китайської ініціативи «14+1», де 1 був він сам, а 14 – держави Центральної і Східної Європи, які влаштовували політичне кунг-фу з західноєвропейцями заради честі бути першими в Пекіні.

І що тепер? Шовковий шлях йде дикими територіями і впирається в тупик – Угорщину. Речник Кремля в ЄС Орбан заглядає в очі, але цим не компенсує втрати ринку ЄС і заміну Китаю на Індію.

Шовковий шлях Байдена сплутав всі карти і провокація ХАМАСу ще більше підштовхнула золотий мільярд до обʼєднання. Радикальні багатії готові фінансувати божевільних повстанців заради розваги і через нудьгу, але пересідати з Роллс-Ройса на Аурус чи Черрі, укомплектовані золотим калашниковим і гранатометом – дурних мало.

Індія, де багато правих і радикалів, мовчить і працює. Ну не люблять вони китайців. Не люблять настільки, що європейці для них знову ок, якщо ті будуть поважати брахманів і кшатріїв.

До речі, забули про Кремль. Хоча, єдина роль Кремля зараз – посилати свої народи на смерть, продовжуючи цим життя своїм Старцям.

Путін по праву руку від Сі – це вже не союзник, а підставка. Пекін Мао Цзедуна теж готувався «покласти сотні мільйонів людей у майбутній справедливій війні з імперіалізмом», але потім вирішив показати кулак Хрущову і почав будувати комунізм з капіталістичним обличчям.

Президент Байден це все бачив і знає. Щодня він посилає країнам, які набралися нахабства кинути йому виклик, простий меседж: «охолоньте, інакше я вас знищу». Певен, сьогоднішня зустріч Байдена і Шольца точно містила обговорення переваг Atacms над Taurus, бодай тому, що перші вже є, а других досі чекаємо.

І ті 31 американські танки Abrams, які сьогодні зайшли в Україну з підготовленими екіпажами, це всього лише початок.

«Ми – США – найпотужніша держава в історії всіх часів і народів. У нас вистачить сил підтримати і Україну, і Ізраїль, і підтримувати міжнародний порядок», – Джо Байден.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...