Безугла опублікувала пост про оборону Києва і знову обурила українців

Народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала пост про оборону Києва у 2022 році і збурила мережу. Допис, який викликав бурхливе обговорення, Безугла оприлюднила у Facebook, передають Патріоти України.

«План оборони Києва має підпис Баргилевича», – написала депутатка.

Користувачі нагадують нардепці, що і Анатолій Баргілевич, і Олександр Сирський обидва були під керівництвом головкома Валерія Залужного.

  • «Так яка вірна від Вас інфа? Перша про Сирського? Чи друга про пана Баргилевича? Чи, можливо, вірна думка, що вони обидва були під керівництвом Генерала Залужного?».
  • «Ви якось визначтеся – Баргилевич чи Сирський».
  • «А Залужний, мабуть, проходив повз і на два роки затримався».
  • «Ще вчора заява лунала про переможного Сирського, котрий врятував Київ, а сьогодні – он воно як».
  • «Найцікавіше попереду! Зважте, шановні, пані Мар'яна отримала доступ до секретних документів і одразу усе це оприлюднює! Ох, люди, біда буде».
  • «Маю сумніви, що було за планом».
  • «І що? Чесно, це не значить зараз нічого. Що про нього в 23 можна сказати, от це цікавіше».
  • «Пані Мар'яно, як би ви так відстоювали права військових на адекватні терміни служби!».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...