Мажорне марнославство: Внучка Ротару Соня Євдокименко похвалилася захисною маскою майже за $300

19-річна Соня Євдокименко, яка здобуває освіту в Нью-Йорку, вирішила вразити соцмережі дизайнерською маскою для захисту від коронавірусу.

Соня Євдокименко

Внучка Софії Ротару 19-річна Соня Євдокименко, яка здобуває освіту в Нью-Йорку, похвалилася дизайнерської захисною маскою, вартість якої майже 300 доларів, зазначають Патріоти України.

На своїй сторінці в " Інстаграм " Соня розмістила селфі в розшитій бісером масці, передають Патріоти України.

Підписниці стали цікавитися, де вона добула такий корнавірусний аксесуар. За словами Євдокименка, вона носить маску від модного дизайнера Vita Kin за 240 доларів.


Примітно, що наряди від цього дизайнера любить і перша леді України Олена Зеленська, королева Нідерландів Максима і російська телеведуча Ксенія Собчак.

Це не перший схожий пост Соні. Раніше улюблена внучка артистки Софії Ротару, 19-річна красуня Соня Євдокименко показала фанам цікаве фото з авто. Соня в сонячних променях позувала в купальнику. У коментарях Соні пророкують кар'єру топ-моделі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...