Бої та обстріли будуть пекельними: Старець-відлюдник Самуїл побачив масштабні зміни у війні з росіянами (відео)

Російська армія зазнає поразки вже у вересні, проте буде намагатися перед кінцем знищити побільше українських міст та сіл. Таке пророцтво зробив старець-відлюдник Самуїл, передають Патріоти України.

У своєму видінні він побачив пекельні бої , які тільки загостряться, оскільки ворог українського народу буде відчувати свою близьку слабкість і відправить на поле бою всі наявні ресурси, щоб зламати опір українських воїнів.

Проте старець зазначає, що наші захисники готові до цих випробувань і боротимуться до перемоги. Він також побачив страшні картини обстрілів великих міст України: у своїй люті ворог, як страшний звір, буде намагатися знищити побільше українських міст і сіл, завдати ще більшого болю і страждань мирним українцям.

За словами старця, Україна отримає велику підтримку від усього світу, яка стане вирішальною. Самуїл пророкує, що Україна вже в серпні отримає дуже багато зброї і літаків, які понесуть ворогу вірну смерть і виженуть його з України. Побачивши, що врятуватися вже не вийде, вороги самі тікатимуть з поля бою. А вже у вересні українці зможуть видихнути і почати відбудову своєї землі і мирного життя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"П*дар сів, завмер і думає, що сховався, але...": Українські воїни показали, як їхній дрон-камікадзе непомітно підкрадається до окупанта (відео)

вівторок, 9 липень 2024, 13:46

Оператор українського дрона вислідкував окупанта, який ховався у переліску та ліквідував його. . Як повідомляє Цензор.НЕТ, на відеозаписі, який опублікований у соцмережах, видно як дрон повільно наближається до росіянини, який намагається обдурити опе...

Українці полюють на "Шахеди" та інші російські БПЛА на старих літаках у стилі Першої світової, - Forbes

вівторок, 9 липень 2024, 13:18

Українські авіатори залучають старі гвинтові літаки 1970-х років для боротьби з російськими безпілотниками у стилі Першої світової війни. . Як пише Forbes, все більше українців готуються піднятися в небо і полювати на російські безпілотники. Зазначаєт...