БПЛА та морські дрони атакували Крим: Місцеві нарахували десятки вибухів, Керченський міст перекрито (відео)

Вибухи пролунали в районі села Уютне, де розміщена військова частина ЗС РФ №85683. Міноборони РФ стверджує, що Україна застосувала безекіпажні катери та дрони літакового типу для ударів.

Вранці 14 вересня у тимчасово окупованій Євпаторії місцеві жителі чули звуки вибухів. Про це повідомило російське видання Baza.

"Жителі Євпаторії повідомляють про вибухи. За попередніми даними, місто атакували кілька безпілотників", — йшлося в повідомленні.

Зазначили, що працює російська протиповітряна оборона, проте офіційної інформації поки немає. Крім цього, окупанти тимчасово перекрили Кримський міст, рух транспорту зупинено.

Також кримчани повідомляють про вибухи з боку Заозерного, нібито працює система ППО.

За повідомленням "Суспільного" з посиланням на місцевих жителів, вибухи пролунали в районі села Уютне Сакського району. Зокрема, це сталося в районі, де розміщена військова частина №85683.

"Вибухи у Криму пролунали у районі села Уютне. По вулицях їздять машини швидкої допомоги та рятувальників", — розповіли журналісти.

У місцевому Telegram-каналі "Крымский ветер" розповіли, що тимчасово окупований Крим атакували безпілотники. Також кримчани розповіли про те, що чули близько 15 вибухів у районі села Молочне.

"Підписники пишуть, що, імовірно, влучили по установці ППО. Також повідомляють, що безпілотники продовжують летіти. Від вибухової хвилі в Євпаторії у багатьох "будинки ходили ходором", - пише телеграм-канал "Кримський вітер".

Також публікуються кадри потужного вибуху на південному заході міста - район Заозерного, Уютного. Стверджується, що основний, найяскравіший вибух був о 05.40 ранку.

За повідомленням кримчан, над Євпаторією було збито один із безпілотників, уламки якого впали в житловий двір.

У Міноборони РФ заявили, що близько 05:40 (за московським часом) українські військові нібито здійснили атаку БПЛА по об'єктах на території РФ. У відомстві зазначили, що російська система ППО знищила 11 безпілотників над тимчасово окупованим Кримом. Також повідомили про нібито спробу безекіпажних катерів ЗСУ атакувати патрульний корабель "Сергій Котов" у Чорному морі близько 05:00. За інформацією Міноборони РФ, корабель знищив усі п'ять безекіпажних катерів.

Нагадаємо, вночі 13 вересня по судноремонтному заводу імені Серго Орджонікідзе у тимчасово окупованому Севастополі завдали ракетних ударів. За повідомленням Міноборони РФ, було випущено десять крилатих ракет. у результаті атаки були пошкоджені два кораблі — дизель-електричний підводний човен "Ростов-на-Дону" та великий десантний корабель "Мінськ".

У ніч на 13 вересня у Севастополі сталася перестрілка після того, як місцева поліція відправила наряд на пошук диверсантів. У результаті загинуло троє військових РФ та поліцейський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...