
Штучні підсолоджувачі вважаються порівняно безпечними замінниками цукру. Неймовірно солодкий смак дозволяє додавати їх в страви в мінімальній кількості і не отримувати додаткових калорій. Їх застосування особливо актуально для хворих, які страждають ожирінням і діабетом II типу. Такі речовини вкрай інертні, не засвоюються організмом і виводяться назовні. Однак в процесі їх концентрація збільшується, доходячи до десятків міліграмів на літр в сечі і до сотень - у товстому кишечнику. Тому Цзяньхуа Го і його колеги з австралійського Університету Квінсленда вирішили перевірити, як підвищені кількості підсолоджувачів можуть впливати на мікрофлору. Як повідомляє Naked Science, їх робота представлена в статті, опублікованій в The ISME Journal, передають Патріоти України.
Ймовірна окупація Покровська принципово не змінить ситуацію на фронті, тож його захоплення переслідує в першу чергу політичні цілі, а не військові. Про це в інтерв'ю "Українському радіо" розповів керівник безпекових проєктів Центру глобалістики "Страте...
"Щоб досягнути успіху в сучасному бою, командир має планувати основні фактори, послідовність яких визначає темп операції", - пише у своєму блозі Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Так, саме гроші сьогодні є першим і ключовим фактором, який визна...