Чергова "геніальна" стратегія: Жданов розкрив план росіян у Соледарі, за який вони поплатилися складами БК

За інформацією українських військових, росіяни зайшли до Соледару, там тривають бої. Один за одним вони втрачають свої склади боєприпасів, адже вирішили накопичувати їх саме там. Про це на своєму ютуб-каналі розповів військовий експерт Олег Жданов, повідомляють Патріоти України.

Росіяни звозять техніку та боєприпаси до Соледару.

За минулу добу Повітряні сили України нанесли 21 удар по місцях скупчення живої сили та техніки ворога, 7 авіаційних ударів по позиціях російських зенітно-ракетних систем, завдали ураження 6 командним пунктам росіян, 8 районам скупчення війська та техніки противника і знищили 1 склад боєприпасів.

До того ж збили 3 безпілотники типу "Ланцет-3". Це баражуючий боєприпас, який росіяни останнім часом почали активно використовувати на лінії фронту.

Жданов припустив, що "Ланцети" можуть збирати зокрема і в Білорусі. Вона запустила активне виробництво дронів. Є припущення, що це будуть ті самі іранські дрони.

Знищення російських складів БК

Військовий експерт переконаний, що в Соледарі росіяни намагаються створити воєнний хаб. Там ворог відновлює залізничну колію, якою хоче підвозити техніку та боєприпаси.

Українська розвідка вираховує ці склади з боєприпасами, які доставляють туди поки що не залізничної дорогою, а машинами, і ЗСУ знищують їх. Два дні тому українські військові знищили 3 склади з боєприпасами лише в Соледарі.

"Є різні склади, склади артилерійського дивізіону, або бригади, і це дві великі різниці. Однак будь-яке знищення боєприпасів, складованих в районі безпосередньої близькості до лінії фронту – це послаблення вогневих можливостей ворога і підсилення наших", – додав Жданов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...