Чесність результатів голосування викликає сумнів: Серед глядачів розгорається скандал навколо переможниці "Голосу країни-12"

Марія Квітка

Відомо, що переможницею 12 сезону популярного вокального шоу «Голос країни» стала фольклористка та художниця з костюмів Марія Квітка.

Марія вийшла до суперфіналу у складі команди «Другий шанс» — альтернативної тренерському відбору. Однак після фіналу не всі шанувальники проекту виявилися задоволеними результатом голосування. Сторінка телепроекту у Instagram розривається від гнівних коментарів.

«Не розумію, за який такий голос її зробили переможницею!» — обурюються глядачі та кажуть, що на проекті були набагато потужніші виступи.

Нагадаємо, Марія потрапила в проект у складі команди Олі Полякової. Але на етапі «Нокаути» Полякова відмовила дівчині на користь іншої учасниці. Марію ж забрала команда «Другий шанс» Олександри Зарицької.

У суперфіналі на сцені «Голосу» за перемогу боролися Василь Палюх (команда Потапа), Сергій Соловйов (Оля Полякова) та Давид Маскис (Дорофеева). Команда «Другий шанс» була створена вперше в 12 сезоні за сприянням одного з меценатів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...