Чого не зробиш заради кохання: Дружина спустилася в кратер вулкана, щоб врятувати свого чоловіка

Американець впав в кратер вулкана під час медового місяця.

Після весілля Клей Частейн і його дружина Акеймі поїхали на карибський острів Сент-Кітс. Вони вирішили самостійно забратися на згаслий вулкан Льяміуга, з якого видно сусідні острови, передають Патріоти України з посиланням на The Independent.

Під час сходження мотузка Клея обірвалася, і він полетів у кратер з висоти 15 метрів. Падіння перервала густа рослинність, що покриває вулкан. Чоловік зламав кістки черепа і ребро, тимчасово втратив слух у правому вусі, але залишився живий.

Акеймі спустилася в кратер, знайшла впавшого чоловіка і допомогла йому вибратися. Спираючись на дружину, Клей дошкандибав до місця, де діє мобільний зв'язок. Звідти вони змогли викликати рятувальників.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це не Patriot": Військовий експерт розповів, чим українці могли збити бомбардувальник Ту-22М3

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:56

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський заявив, що Сили оборони Україні могли збити російський літак Ту-22М3 власноруч розробленою системи протиповітряної оборони, передають Патріоти України. "Якби не було офіційних підтверджень, я б сказа...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...