Чому лабораторія Пальчевського? В Ізраїлі говорять, що ​Зеленський може бути амфетаміновим наркоманом

Спростувати чутки можна лише одним способом - здати аналізи повторно. Про що пан Зеленський начебто навіть обмовився журналістам зранку 5 квітня в лабораторії Eurolab

Кандидат у президенти вибрав для незалежної наркологічної експертизи лабораторію свого друга, нагадують Патріоти України. Інтрига породила різні чутки та пояснення.

Так видання "Русский єврей", пише, що кандидат в президенти України Зеленський може бути амфетамінового або кокаїновим наркоманом. Можливо саме з цієї причини Зеленський хоче пройти тест на наркотики в «своїй» лабораторії, якою завідує «зірка» телеканалів Медведчука. Також можна було б пояснити його «різкість» в виступах і погану концентрацію уваги, наголошує видання.

Напередодні у штабі Петра Порошенка відреагували на відмову Володимира Зеленського здавати аналізи на "Олімпійському".

Нагадаємо, раніше Ігор Коломойський розповів ізраїльському виданню, як привчає Володимира Зеленського до релігійності і чому їм обом важко дотримуватись Шабату.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...