Чому у Венедіктової підозру у держзраді оголосили саме зараз: "Захищати Порошенка європейці не будуть", - Вадим Денисенко

Підозру у державній зраді та фінансуванні тероризму пʼятому президенту України Петру Порошенку оголосили напередодні різдвяно-новорічних свят. Чому влада вибрала саме цей момент, коли політики, адвокати, прокурори й слідчі разом з усім народом будуть майже місяць відпочивати?

— Думаю, це планувалось спеціально зробити перед Новим роком тому, що влада має певні побоювання щодо виникнення протестів. Але йдуть новорічні свята, і всі розуміють, що в цей час жодних політичних збурень не буде. Тому й вирішили зробити все в період, коли не до масових акцій що на Банковій, що в центрі Києва. Це перше, — вважає виконавчий директор Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко, зазначають Патріоти України. — Друге — на жаль, зараз все йде до того, що Україну будуть змушувати до прямих переговорів з ОРДЛО. Влада почне ухвалювати низку контроверсійних законів — таких як амністія бойовиків, «перехідне» правосуддя тощо. Думаю, в Офісі президента вважають: щоб Зеленський міг забезпечити голосування щодо цих законів, захищати Порошенка європейці в цей момент не будуть. Це дві ключові причини вибору часу.

На думку шостого президента України Володимира Зеленського, чергове кримінальне переслідування одного лідера опозиції не викличе широкого резонансу в суспільстві. Але чи так це насправді?

Про те, чому підозру не підписали генеральна прокурорка чи її перший заступник, чим можна пояснити таку «нелюбов» між Зеленським та Порошенком та хто вийде переможцем у «війні з олігархами», читайте у матеріалі «ФАКТІВ» «Україну будуть змушувати до прямих переговорів з ОРДЛО та амністії бойовиків, — Вадим Денисенко».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...