Чотири доби феодосійського фаєр-шоу: На найбільшій нафтобазі окупантів в Криму новий потужний вибух (відео)

Чергова цистерна спалахнула на нафтобазі у Феодосії увечері 10 жовтня, що стало наслідком пожежі через повітряну атаку ЗСУ в ніч на день народження Путіна. Пожежа там триває вже чотири доби. Про це повідомляє моніторинговий Telegram-канал Крымский ветер, передають Патріоти України.

"Кримчани сьогодні готуються спостерігати північне сяйво через магнітну бурю, а у Феодосії своє видовище", - зіронізував Telegram-канал.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чотири доби феодосійського фаєр-шоу: На найбільшій нафтобазі окупантів в Криму новий потужний вибух (відео)

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 0:05

Чергова цистерна спалахнула на нафтобазі у Феодосії увечері 10 жовтня, що стало наслідком пожежі через повітряну атаку ЗСУ в ніч на день народження Путіна. Пожежа там триває вже чотири доби. Про це повідомляє моніторинговий Telegram-канал Крымский вете...

Результаты года наступления РОВ от Авдеевки до Угледара и Покровска - Злий Одесит

четвер, 10 жовтень 2024, 23:55

Год назад, 10 октября 2023 г., началось наступление российских оккупационных войск на Авдеевку, которое активизировало и другие участки фронта. Впоследствии его стали называть самым масштабным и продолжительным с начала вторжения в феврале 2022 г. Но к...