Чутки про свою смерть поширили самі: Кадиров і Делімханов виїхали з РФ, - ЗМІ

Керівник Чечні Рамзан Кадиров і його "права рука" Адам Делімханов вирушили на паломництво до Мекки. Чутки про важку хворобу першого і загибель другого були інформаційною операцією для прикриття. Про це повідомляє видання ВЧК-ОГПУ, передають Патріоти України.

За даними джерел, обидва поважних чеченця так боялися замаху на своє життя під час паломництва, що вирішили розіграти спектакль, ніби обидва в лікарні і при смерті. Для правдоподібності вони підключили до вистави своїх близьких родичів.

Видання стверджує, що його кореспонденту вдалося поспілкуватися з Делімхановим телефоном, представившись "помічником дуже впливового чиновника". "Борець з сатаністами" (так він сам себе називає) Адам Делімханов попросив передати "чиновнику", що він, а також глава Чечні Рамзан Кадиров, що випав з повістки, "б..я.. в порядку", - пише видання.

А ось видзвонити самого Кадирова журналістам поки не вдалося. Один зі співрозмовників ВЧК-ОГПУ, посилаючись на наближених до чеченського правителя, заявив, ніби у Кадирова відмовили нирки і він у важкому стані. Але ця заява може бути якраз частиною того самого спектаклю для прикриття поїздки в Саудівську Аравію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...