"Чи не стаємо ми нацією, схожою на стадо?": Бабкін обурив соцмережі піснею про "зраду" (відео)

Відомий співак Сергій Бабкін здивував новою піснею "Зрада". У ній артист звернувся до українців у доволі гнівній формі, передають Патріоти України.

На тлі скандалів навколо себе Бабкін видав такі слова: "Не маєш в себе вдома в шафі вишиванку - зрада. Сало й банош не їси, не пʼєш горілку - зрада. Помада така, як у Пугачової Алли - зрада. Нема зради в снарядів, що бʼють по р*сні градом. Малеча дивиться в ютюбі "Смешарики" - зрада. Випало з рота "прошу прощения" - зрада. У тебе "Заметки" в Айфоні, не "Нотатки" - зрада. Бійцям на передку байдуже - треба или надо".

Також співак насміхався зі "зради" в інших ситуаціях. Він заявив, що люди почали плутатися у термінах. "А чи не заплуталися ми, рідні, у термінах? А чи не зазираємо таким чином у темряву? Чи не надто забагато сил іде заради зради? Чи не стаємо ми нацією, схожою на стадо?" - йшлося у приспіві нової пісні Бабкіна.

Реакція мережі

У коментарях користувачі критикують Бабкіна. Вони пишуть:

  • "Колись випадок Бабкіна будуть вивчати у підручниках з маркетингу та піару. У параграфі "Як закопувати себе після того, як вже кільканадцять разів обіср*вся"
  • "Українці не шукають зради, українці відстоюють цінності. Українці володіють інструментом громадянського контролю і впливу. І це працює"
  • "А давай ти не будеш згадувати у своїх виправдовуваннях хлопців "на нулі", окей?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького