Чи змінять вибухи на Кримському мосту ситуацію на фронті, - військовий експерт

Пошкодження мосту точно не залишиться без наслідків, але їхні масштаби будуть помітні лише з часом. Про це розповів військовий оглядач Денис Попович, передають Патріоти України.

Вибух на Кримському мосту погіршив логістику

Пропускна здатність автомобільної частини мосту знизилася удвічі. Адже, як помітно з опублікованих кадрів, внаслідок вибуху обвалився один з прольотів Кримського моста.

"Я так розумію, що зараз рух здійснюється в реверсивному режимі. Тобто, один потік іде, а другий – пропускає. Таке відбувається під час ремонту доріг", – пояснив Денис Попович.

Відтак, оскільки значна частина угруповання російської армії отримувала постачання через Крим, а туди припаси надходили через цей міст, то відповідні наслідки мусять бути.

Фахівець переконаний, що Україні варто було б скористатися цією можливістю та спробувати продовжувати наступ на Херсонському плацдармі.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Навіть пропагандисти Кремля були шоковані: Депутат держдуми Мілонов зізнався, що хоче зарубати Макаревича (відео)

середа, 15 травень 2024, 14:00

Скандальний депутат держдуми РФ Віталій Мілонов настільки надихнувся прикладом свого колеги Андрія Лугового, який отруїв полонієм колишнього співробітника ФСБ Олександра Литвиненка, що й сам висловив готовність вбивати «ворогів режиму». Про це він сказ...

Чергова "несподіванка": Російський літак скинув авіаційний боєприпас на Воронезьку область

середа, 15 травень 2024, 13:20

У вівторок, 14 травня, повітряне судно РФ скинуло черговий авіаційний боєприпас на селище Пробудження у Воронезькій області. Про це повідомляє "Астра" з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. "Невстановлений авіаційний боєприпас впав...