"Для тих, у кого шок від статті Залужного, краще не знати, скільки відсотків проблем він озвучив", - волонтер

"Знайшлася доросла людина, яка знайшла в собі сміливість сказати суспільству і союзникам частину правди по стану речей на фронті. Відповідально. Так, саме частину. І для тих, у кого шок від статті Залужного, краще не знати, скільки відсотків від загальних проблем він озвучив", - пише волонтер Роман Донік на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Треба радіти, що головнокомандувач володіє інформацією і слухає тих, хто працює безпосередньо на фронті, в окопах, у полі. Бо міг просто малювати стрілки на картах та оперувати категоріями великих чисел. І казати те, що від нього хочуть чути. Треба радіти, що це озвучено та опрацьовується. І проблематика, і способи вирішення.

Але замість цього якісь "обідки" і якесь перекручування контексту. "Держава опинялася й у більш складних обставинах, аніж зараз". На початку вторгнення. Так, звичайно, опинялася. Тільки тоді були десятки – сотні тисяч людей у чергах під ТЦК. Не кажучи про все інше.

Головнокомандувач дав відповіді на питання партнерів. Частину відповіді на частину питання. Просто треба розвивати цей чесний діалог, а не складати руки над головою: "Чик, я в домікє". Само не розсмокчеться".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...